Siteye üye ol ve katkıda bulun

Egzersizm, fiziksel aktivite, beslenme, spor ve sağlıktaki gelişmeleri bilinir kılmayı, sağlık okuryazarlığı artırmayı, yenilikçi ve vizyoner bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.

Egzersizm, deneyimli ekibi ile deneyimli editörleri ve yazarları ile kaliteli hizmetler sunmaktadır.

Egzersizm, spor ve sağlığa yönelik önemli bilgileri Türkçeye kazandırarak sektöre nitelikli işgücü kazandırmanın yanı sıra fiziksel aktivite bilgisini kitlelere aşılamayı hedefliyor.

Sporun ve fiziksel aktivitenin birleştirici ve eşitlikçi doğasından ilham alan Egzersizm, topluluk kararlarını önemseyen oldukça proaktif bir sosyal medya ve sohbet topluluğuna sahiptir.

Güvenilirliği ve takipçi etkileşimi yüksek olan bu platformun amacı egzersiz, sağlık ve beslenme ile ilgili tüm yenilikçi hareketlerinin merkezinde yer almaktır.

Yazarlarımız yetkinliklerinin yüksek olduğu alanlarda son zamanlarda yayınlanan akademik makalelerde aranan temel soruyu, verilen cevabı, çalışmada yer alan kanıtları ve yayın hakkındaki kendi düşüncelerini yorumlamaktadır.

Site içindeki makaleler, çok geniş bir yelpazeye sahip sporun belirli alanlarından en son çalışmaları kapsamaktadır. Bu bağlamda ekip olarak amacımız; spor sektöründe çalışan insanlara (akademisyen, öğrenci, antrenör, kondisyoner, diyetisyen, fizyoterapist, spor bakanlığı çalışanları vb.) yönelik İngilizce yayınları tercüme ederek makale formatında kamuoyuna sunmak; bunu yaparken sadece hakemli ve kalitesi yüksek dergilerde yayınlanmış araştırmaları derlemek, özetlemek ve egzersiz ile ilgili bilgileri Türkçe literatüre kazandırarak yaygınlaştırılmasını sağlamaktır.

Patreon üzerinden bizlere maddi destek olmak ister misin ?
Exit mobile version